ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΖησάκης:” Άγγιξα την κόκκινη γραμμή με τα πάθη μου” (VIDEO)

Ζησάκης:” Άγγιξα την κόκκινη γραμμή με τα πάθη μου” (VIDEO)

Ζησάκης:” Άγγιξα την κόκκινη γραμμή με τα πάθη μου” (VIDEO)

Τις τελευταίες ημέρες ο Ευθύμης Ζησάκης έχει γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε μία σειρά περιστατικών που αφορούν τη δουλειά του και πόσο συνεπής είναι στις υποχρεώσεις του.

Ο νεαρός ηθοποιός ήταν φέτος να συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Toc Toc», όμως, λόγω της συνολικής του συμπεριφοράς η συνεργασία ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει, με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Δημήτρη Σταρόβα να μιλούν ανοιχτά για το μη επαγγελματισμό του ηθοποιού, ο οποίος στη συγκεκριμένη παράσταση αντικαταστάθηκε από άλλον συνάδελφό του.

Γι’ αρκετές ημέρες η ιστορία του Ευθύμη Ζησάκη απασχόλησε τις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τίθεται θέμα επαγγελματικής ασυνέπειας από πλευράς του, με αποτέλεσμα να διακόπτεται απότομα μία συνεργασία του.

Ο Ζησάκης το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στην εκπομπή, «The 2night Show» και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για προσωπικά του θέματα, όπου έκανε την αυτοκριτική του, ζήτησε συγνώμη στους ανθρώπους τους οποίους απογοήτευσε, ενώ παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι τα τελευταία χρόνια παλεύει με τους προσωπικούς του «δαίμονες» ενώ άγγιξε κόκκινη γραμμή όσον αφορά τα πάθη του.

«Δικαίως λέγονται όλα αυτά. Είμαι λίγο μετά τα 30 και έχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτώ πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Εκτίθεμαι εδώ και 6 χρόνια, από όταν τελείωσα την σχολή θεάτρου, με αποτέλεσμα το θετικό και αρνητικό πρόσημο του κόσμου και των συνεργατών.

Δέχτηκα το θετικό και ήρθε η στιγμή να δεχτώ και το αρνητικό, όχι άδικα. Θα πω μια φράση, γιατί μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω: Ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Είχα την τύχη ή την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά» δήλωσε.

https://youtu.be/mbgdXNSeImc

dete.gr

Δανάη Στράτου: Τι κάνει στη Νότια Αφρική; (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr