ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΖημιές στο λαογραφικό μουσείο Παλαιομάνινας – Σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία του! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ζημιές στο λαογραφικό μουσείο Παλαιομάνινας – Σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία του! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ζημιές στο λαογραφικό μουσείο Παλαιομάνινας – Σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία του! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Όπως ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ), την 17η Νοεμβρίου διαπιστώθηκε ότι στο λαογραφικό μουσείο Παλαιομάνινας που εγκαινιάστηκε πολύ πρόσφατα κατά την προεκλογική περίοδο, σε ένα δωμάτιο είχαν αποκολληθεί τμήματα της οροφής, στο άλλο είχαν πέσει τμήματα της οροφής και στο τρίτο δωμάτιο το παράθυρο που ασφάλιζε με ένα καρφί, είχε ανοίξει από τον αέρα ρίχνοντας και σπάζοντας ψηλά το έπιπλο και μερικές στάμνες.
Ο Πρόεδρος της Παλαιομάνινας κ. Σπύρος Ζώγας, ο οποίος πρώτος διαπίστωσε τις ζημιές, ενημέρωσε την δημοτική αρχή, η οποία με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Λευτέρη Μάντζαρη επισκέφτηκαν το μουσείο, το οποίο είχε τις ζημιές που προαναφέραμε και εντός του κτιρίου μέσα είχαν εισχωρήσει βρόχινα νερά. Κατόπιν τούτου και μετά τη σύμφωνη γνώμη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, το μουσείο σταμάτησε προσωρινά τη λειτουργία του.
Προς σκοπού της ανακαίνισης του λαογραφικού μουσείου Παλαιομάνινας, εμείς έχουμε καταγράψει μέσω του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» 8 εντάλματα πληρωμής, συνολικού ποσού 17.803,17 €. Όλα τα 8 εντάλματα πληρωμής εδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώ και εδώ.

Πηγη: mytikaspress.gr 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr