ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΖημιές στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου – Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. – ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

Ζημιές στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου – Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. – ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

Ζημιές στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου – Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. – ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

Με μια δυσάρεστη έκπληξη  βρέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα μαθητές της Γ΄ τάξης και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου.

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν εσωτερικά σε αίθουσα της σχολικής μονάδας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Σχολική Επιτροπή, σύμφωνα με την κεκανονισμένη διαδικασία.

Προφανώς όλα συνέβησαν χθες βραδινές ώρες. Άγνωστοι προέβησαν σε αποτύπωση και αναγραφή άσεμνων απεικονίσεων και φράσεων στους τοίχους, στα θρανία και στον πίνακα, σε καταστροφή σχολικών ειδών, σε ρίψη διορθωτικού υγρού καθώς και σε ακανόνιστη κατανομή των θρανίων/καρεκλών.

«Εξοργισμένοι και γεμάτοι απορίες για το συμβάν ως μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων εκφράζουμε την θλίψη μας, καταδικάζουμε τις απεχθείς αυτές πράξεις και ελπίζουμε αυτό  να είναι ένα και μεμονωμένο συμβάν. Από τη θεσμική μας πλευρά προκειμένου να μη διακοπεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου προβήκαμε άμεσα στην προμήθεια και αντικατάσταση όλων των κατεστραμμένων υλικών, ενώ με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών η αίθουσα περιήλθε  στην προτέρα/φυσιολογική κατάσταση» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Συλλόγου. 

Αγρίνιο: Άμεση επανασύσταση του ΔΠΠΝΤ ζητούν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του τμήματος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr