ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΖέτα Μακρυπούλια – Έλενα Παπαρίζου: Έκλεψαν τις εντυπώσεις στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ζέτα Μακρυπούλια – Έλενα Παπαρίζου: Έκλεψαν τις εντυπώσεις στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ζέτα Μακρυπούλια – Έλενα Παπαρίζου: Έκλεψαν τις εντυπώσεις στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα μπήκε και επίσημα από σήμερα η Αθήνα, αφού στις 19:30 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, να δίνει το σύνθημα για την φωταγώγηση της πόλης και του εντυπωσιακού φυσικού δέντρου, που ήρθε ο Καρπενήσι και θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος.

Ο δήμος Αθηναίων είχε ετοιμάσει μια φαντασμαγορική βραδιά με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία εντυπωσίασε με την λαμπερή, total black εμφάνισή της. Κεντρικό πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης αυτής εκδήλωσης ήταν η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της σε όσους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ φορώντας ένας λευκό κοστούμι, που αναδείκνυε άψογα τι σιλουέτα της, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν ακόμα η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, ενώ η ομάδα κρουστών Batala Atenas έδωσε τον ρυθμό.

Highlight της βραδιάς ήταν το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές θα ντύνουν από σήμερα με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και θα μας γεμίζουν συναισθήματα και εικόνες.

 

Ντόρα Μπακογιάννη
Κατερίνα Γκαγκάκη – Κωνσταντίνος Δέδες
Γιάννης Κουτράκης – Κική Τσόλκα

Idra Kayne
Ίαν Στρατής
Ίαν Στρατής

Κώστας Μπακογιάννης
Κώστας Μπακογιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια – Έλενα Παπαρίζου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – tlife.gr

Ευαγγελία Αραβανή: Ξεκίνησε τις χριστουγεννιάτικες αγορές! (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr