ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΖέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο έρωτας του κρατάει ακόμα και η χημεία τους φαίνεται και στην εκπομπή «The final four» που ο Ζέτα Μακρυπούλια έχει αναλάβει την παρουσίαση και ο γνωστός τραγουδιστής τον ρόλο του κριτή.

Η Μακρυπούλια βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η ηθοποιός – παρουσιάστρια όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη «Αυτό γίνεται τόσο αβίαστα Και ωραία που δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε εκείνος. Πάντα είχαμε προτάσεις να κάνουμε κάτι μαζί και πάντα λέγαμε όχι ίσως γιατί είχαμε και τη φοβία του τι θα πει ο κόσμος. Τώρα με κάποιο τρόπο και χωρίς να το συνεννοηθούμε και πολύ είπαμε να το κάνουμε…. Είναι και μια σχέση που μετράει εννιά χρόνια. Τι να πούμε και τι να κρύψουμε…» ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ελαττώματα του τραγουδιστή.

«Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του. Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό. Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».

pagenews.gr

Ειρήνη Φαναριώτη: Η ηθοποιός και σκηνοθέτις από τα Καλύβια μιλάει για τις παραστάσεις της (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr