Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αγκαλιά στο πλατό του Sunday Live (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια συναντιούνται στο ίδιο πλατό! Για χάρη του Sunday Live ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε δίπλα στην σύντροφό του και τον Νίκο Μουτσινά οι οποίοι είναι οι οικοδεσπότες του. Και ήταν σίγουρα η στιγμή της βραδιάς που όλοι περίμεναν!

Μπορεί να τους έχουμε δει πολλές φορές σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία 8 χρόνια που είναι ζευγάρι αλλά το βράδυ της Κυριακής τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί σε τηλεοπτική εκπομπή! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια μάλιστα δεν δίστασαν να είναι τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

«Ζέτα μου», είπε ο τραγουδιστής και την αγκάλιασε φιλώντας την τρυφερά στον ώμο, ενώ την διαβεβαίωσε ότι… τα έχει φροντίσει όλα στο σπίτι. Η πρώτη ερώτηση της Ζέτας Μακρυπούλια στον σύντροφο της μετά από σκέψη, αφού δεν υπάρχει και κάτι που να μην ξέρει, είπε: «Έφαγες κάτι σήμερα Μιχάλη μου;». Εκείνος απάντησε: «Ό,τι μαγείρεψες».

Το ζευγάρι κάθισε αγκαλιά σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ενώ ο Μιχάλης ερμήνευσε και τη νέα του επιτυχία με την αγαπημένη του να σιγοτραγουδά και να τον καμαρώνει.

Δες μερικά backstage στιγμιότυπα από το χθεσινό live

tlife.gr 

Δέκα υπερ-αποτυχημένα Photoshop