ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΥπάρχουμε κι εμείς…

Υπάρχουμε κι εμείς…

Υπάρχουμε κι εμείς…

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Μία για τη σύσκεψη με τους φορείς του τουριστικού κλάδου και μία για τη συνάντηση του Υπουργού με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.

Και στις δύο, αν εξαιρέσει κανείς την αναφορά του Περιφερειάρχη στο Μεσολόγγι, που πρέπει μαζί με τα Καλάβρυτα να αποτελέσει το επίκεντρο των εορτασμών και των εκδηλώσεων που θα γίνουν το 2021 για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, άλλη αναφορά στην Αιτωλοακαρνανία δεν υπάρχει.

Αντιθέτως είδαμε πλείστες όσες αναφορές και από τον αρμόδιο Υπουργό για την Αρχαία Ολυμπία, για τον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα, το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων, το υδατοδρόμιο της Πάτρας, την κατασκευή της Πατρών – Πύργου και τη διασύνδεση της με το Αεροδρόμιο του Αράξου, αλλά και τη σύνδεση του αερολιμένα με το σιδηροδρομικό δίκτυο(!!!)…

Υπάρχει όμως και η Αιτωλοακαρνανία! Μπορεί να μην έχει το brand της Ολυμπίας, μπορεί να μην έχει κρουαζιερόπλοια στις ακτές της. Υπάρχει όμως η Ναύπακτος και τα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας, που πλέον έχουν μπει στον τουριστικό χάρτη.

Μάλιστα στην περιοχή της Παλαίρου και της Βόνιτσας εσχάτως παρατηρείται και επενδυτικό ενδιαφέρον στον ξενοδοχειακό τομέα. Υπάρχει λοιπόν και η Αιτωλοακαρνανία και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν αυτό και στην Περιφέρεια.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αεικίνητος ο Μητροπολίτης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr