ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΧτίζουν…γέφυρες αθλητισμού για καλό σκοπό

Χτίζουν…γέφυρες αθλητισμού για καλό σκοπό

Χτίζουν…γέφυρες αθλητισμού για καλό σκοπό

Mε πολλές συμμετοχές, ηλιοφάνεια αλλά και αντίξοες συνθήκες λόγω των ανέμων και των ισχυρών ρευμάτων στον πατραίκό ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι το πρώτο μέρος των αγωνισμάτων που περιλαμβάνει το 1ο the brigde experience .

To «The Bridge Experience» είναι μια διήμερη διοργάνωση με κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης.

Το πρωτότυπο αθλητικό event πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

brigde-experience3

Επιπλέον, η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της θα διατεθεί στην Ένωση Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης – Κωστής Στεφανόπουλος» καθώς και στη νεοσύστατη, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Charity4U – Αθλητισμός για όλους», που μέσα από τις δράσεις της ενισχύει Έλληνες αθλητές, στη δύσκολη πορεία προς την κατάκτηση διακρίσεων.

Το σύνθημα για την έναρξη των κολυμβητικών αγώνων 2,5 και 5 χιλιομέτρων σε ανοιχτή θάλασσα έδωσε ο περιφέρειαρχης δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ήταν αυτός που υποδέχθηκε στη συνέχεια τους πρώτους τερματίσαντες στον Καστελόκαμπο.

Στις παράλληλες δραστηριότητες του αθλητικού δρώμενου συμπεριλαμβάνονται οινογευσία, δενδροφύτευση, καθαρισμός παραλίας, εκδρομές στο κάστρο του Ρίου, τη Ναύπακτο, το αρχαιολογικό μουσείο κ.α.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνδιοργάνωση με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει επίσης:

Το Σάββατο το απόγευμα στις 7 έναρξη ποδηλατικού αγωνίσματος 20χλμ (Αντίρριο – Ναύπακτος – Αντίρριο

Κυριακή 9 Ιουλίου

09:00 έναρξη δρομικών αγωνισμάτων (μέγιστη προβλεπόμενη διάρκεια 2,5 ώρες)

5χλμ (Αντίρριο – Ρίο… με χρήση δρόμου για 2χλμ εκτός των 3 χλμ πάνω στη γέφυρα και τερματισμό ανατολικά της γέφυρας, δίπλα στο κάστρο)

10χλμ (Αντίρριο – Ρίο… με χρήση δρόμου για 7χλμ εκτός των 3 χλμ πάνω στη γέφυρα και τερματισμό ανατολικά της γέφυρας, δίπλα στο κάστρο).

www.thebest.gr

brigde-experience2

 

Παραμένει στην ΑΕΜ ο Γιάννης Χαλαζιάς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr