Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Αγρίνιο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι (bazaar) από την Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων Αγρινίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 19 έως 21 Δεκεμβρίου 2018, στον πεζόδρομο Χαρ. Τρικούπη, στην είσοδο του Δημαρχείου, με ώρες λειτουργίας από 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ή να επικοινωνήσετε στο 210-7647760.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ημερήσια Φροντίδα Παιδιών – Καλύβια Αγρινίου

Τ.Κ. Καλυβίων, Δήμος Αγρινίου, 30100

Τηλέφωνο: 26410-95473

Φαξ: 26410-95295

Email: agrinio@hamogelo.gr

kalyvia.gr

Δυτική Ελλάδα: Πλατφόρμα διαβούλευσης για τις δημιουργικές βιομηχανίες στο πλαίσιο του έργου CREADIS3