Χρ. Στούμπος: «Ο Παναιτωλικός δεν αρκείται σε θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες ή ευχές»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Χρήστος Στούμπος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θυμίζει, για άλλη μια φορά τη στάση που κρατά η ομάδα του Αγρινίου απέναντι σε όσους θέλουν να βλάψουν ή να φοβίσουν κατά την διάρκεια αθλητικών γεγονότων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Έξι χρόνια στη Super League μία (1) και μοναδική φορά ένας ανεγκέφαλος πέταξε ένα (1) πλαστικό ποτήρι καφέ στον αγωνιστικό χώρο. Εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου (ναι, στο γήπεδο Παναιτωλικού λειτουργούσαν και λειτουργούν χωρίς «βλάβες» και black out), παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη και απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο. Χρειάστηκε να μπει λουκέτο σε Θύρα και λαμβάνεται κάθε μέτρο για να υπάρχει ασφαλές περιβάλλον για αξιωματούχους, αγωνιζόμενους, θεατές, κάθε αγώνα. Ο Παναιτωλικός δεν αρκείται σε θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες ή ευχές. Το κάνει πράξη!

Το όνομα του Παναιτωλικού δεν υπάρχει σε κανένα από τους δεκάδες ύποπτους αγώνες που στέλνει κάθε τόσο η UEFA για διερεύνηση. Ούτε έχει καμία δικαστική εκκρεμότητα. Δεν υπάρχουν προσφυγές εργαζομένων που διεκδικούν χρήματα. Δεν θέλει δανεικούς παίκτες, συναλλαγές και «πλάτες», αλλά καθαρό ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός δεν αρκείται σε θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες ή ευχές. Το κάνει πράξη!

Τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχούν, θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες ή ευχές. Δεν είναι καιρός, πριν απ’ όλα αυτά, ο καθένας να δείξει και τις πράξεις του;

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μαρία Λεκατσά από την Κανδήλα στο Tae Kwon Do