ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΞεσηκώθηκαν οι αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείου του Ρίου για την έλλειψη προσωπικού: Δεν θα γίνονται τακτικά χειρουργεία από Δευτέρα!

Ξεσηκώθηκαν οι αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείου του Ρίου για την έλλειψη προσωπικού: Δεν θα γίνονται τακτικά χειρουργεία από Δευτέρα!

Ξεσηκώθηκαν οι αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείου του Ρίου για την έλλειψη προσωπικού: Δεν θα γίνονται τακτικά χειρουργεία από Δευτέρα!

Φρένο στα τακτικά χειρουργεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας μπαίνει από Δευτέρα. Οι αναισθησιολόγοι παύουν να χορηγούν αναισθησία σε τακτικά περιστατικά διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση του τμήματος και την έλλειψη σημαντικών μέσων για την εργσία τους όπως το βιντεολαρυγγοσκόπιο.

Η απόφαση για επ’ αόριστον στάσεις εργασίας από τη Δευτέρα γνωστοποιήθηκε με έγγραφο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών προς τη διοίκηση του νοσοκομείου, τους διευθυντές των κλινικών και τη διοίκηση όλης της 6ης ΥΠΕ.

Από τη Δευτέρα η ΕΙΝΑ προχωρά σε καθημερινές στάσεις εργασίας στο αναισθησιολογικό και τα χειρουργεία από την αρχή της βάρδιας έως τη 1 το μεσημέρι. Τις ώρες αυτές θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας που θα είναι οι εφημερεύοντες γιατροί. Θα χορηγείται αναισθησία μόνο στα επείγοντα χειρουργεία και όχι στα προγραμματισμένα.

tempo24.news

Δήμος Αγρινίου: Δράση για την Ημέρα Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών – Πορτοκαλί το δημαρχείο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr