ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΞεκίνησε το μεγάλο έργο της ύδρευσης του Ευηνοχωρίου

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο της ύδρευσης του Ευηνοχωρίου

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο της ύδρευσης του Ευηνοχωρίου

Ξεκίνησε ένα από τα μεγαλύτερα έργα (έργο ζωής) και εκτελείτε στο Ευηνοχώρι η «Ολοκλήρωση ύδρευσης Ευηνοχωρίου», κατόπιν της χορήγησης έγκρισης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος με αρχικό προϋπολογισμό 1.300.000 ευρώ.

Ένα έργο το οποίο ξεκίνησε επί δημαρχίας Πρεβεζάνου (με αντιδήμαρχο Καραππαπά Γεώργιο), απεντάχθηκε επί δημαρχίας Αναγνωστόπουλου και έμεινε στη μέση, ξαναπήρε σάρκα και οστά και υπογράφτηκε επί δημαρχίας Καραπάνου (με αντιδήμαρχο Καραππαπά Γεώργιο) και εκτελείτε με την αμέριστη συμπαράσταση του νέου δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου Κώστα Λύρου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες πρωτίστως στον συγχωριανό μας και πρώην αντιδήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου κ. Γεώργιο Χ. Καραπαπά για την ολοκλήρωση της πολυετούς και κοπιώδους προσπάθειας επίβλεψης και θεώρησης της σχετικής μελέτης, ωρίμανσης, εξεύρεσης χρηματοδότησης και δημοπράτησής του, αλλά και σε όλους που συνέβαλαν στην προσπάθεια για την ολοκλήρωση του έργου.

Το έργο αυτό αποτελεί βασικό έργο υποδομής για το χωριό μας αφού θα διασφαλίσει την καταλληλότητα του πόσιμου νερού, το οποίο σήμερα διανέμεται μέσω πεπαλαιωμένου δικτύου (σωλήνες αμιάντου) και θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα της απώλειας μεγάλων ποσοτήτων νερού λόγω συχνών θραύσεων των υφιστάμενων σωληνώσεων.

Προφανώς θα παρουσιάζονται καθημερινά μικροπροβλήματα (διακοπή νερού, διακοπή κυκλοφορίας κ.λ.π) λόγω ανασκαφών, ας είμαστε υπομονετικοί, είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μαζί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα τόσο μεγάλο έργο στο χωριό μας….

evinochori-kalidona.gr

Διαβεβαιώσεις Χαρδαλιά σε Καραγκούνη για κήρυξη του Δήμου Μεσολογγίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr