Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο

Μπορεί στα φαρμακεία να υπάρχει έλλειψη φαρμάκων για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης και άλλων ασθενειών, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και σε ορισμένα ενέσιμα που χρησιμοποιούνται για να έχουν οι κυρίες «χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο»!

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές όλο και περισσότερες κυρίες προσπαθούν να… σταματήσουν το χρόνο! Επειδή λοιπόν ζούμε στην εποχή της εικόνας, αρκετές είναι οι κυρίες που λέγεται ότι κλείνουν ραντεβού για την περιποίηση του προσώπου τους.

Όχι κάνοντας μια απλή μάσκα ομορφιάς ή μια ενυδάτωση, αλλά κάνοντας ενεσούλες… Αυτές τις ενεσούλες που κοκαλώνουν το φρύδι και εξαφανίζουν το πόδι της χήνας από το μάτι! Φυσικά υπάρχουν και οι πιο τολμηρές που προχωρούν ένα βήμα παραπέρα. Φουσκώνουν τα μαγουλάκια.

Για τη φρεσκάδα και τη νεότητα είναι διατεθειμένες όπως ακούγεται να κάνουν τα πάντα. Τι κι αν έχει ξεπεραστεί προ πολλού αυτή η μέθοδος στο Χόλυγουντ, εμείς εδώ στο Αγρίνιο θέλουμε να δείχνουμε ότι τα χρόνια δεν περνούν από πάνω μας. Άσε που στις φωτογραφίες θα παίξει και το γνωστό ρετούς. Το θέμα όμως είναι αν θα έχει επιτυχία όλη αυτή η προσπάθεια ή θα δούμε κάποιες να θυμίζουν την κόρη του κόμη Δράκουλα από την ομώνυμη ταινία;

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Άλλο Beverly Hills κι άλλο Τουρλίδα!