ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Ξέφυγαν» στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου!

«Ξέφυγαν» στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου!

«Ξέφυγαν» στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου!

Εκτός ορίων βγήκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου, κατά την τελευταία συνεδρίασή του το απόγευμα της Δευτέρας.

Η συνεδρίαση «φαινόταν» από νωρίς ότι θα γινόταν μέσα σε κλίμα έντασης αφού ένα από τα θέματα που θα απασχολούσε το σώμα ήταν η διάταξη που αφορούσε στην αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος ύψους 460.000 ευρώ.

Η εισήγηση του θέματος, όπως ανέφερε η αντιπολίτευση «ήρθε στους δημοτικούς συμβούλους με e-mail  δύο ώρες πριν το δημοτικό συμβούλιο» και αυτοί ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. ή σε έκτακτο μετά από 3-4 μέρες.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε άρχισαν οι αντεγκλήσεις. Και τι δεν ειπώθηκε! Αχαρακτήριστες εκφράσεις ακούστηκαν εκατέρωθεν. Εκφράσεις που δεν τιμούν κανέναν από τους συμβούλους της Ιερής Πόλης. Χάθηκε κάθε μέτρο!

Μάλιστα αντιδήμαρχος της σημερινής δημοτικής αρχής και πρώην δήμαρχος Οινιάδων προχώρησε σε χαρακτηρισμό του πρώην δημάρχου τέτοιο που έκανε την αντιπολίτευση του κ. Καραπάνου να αποχωρήσει. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί δεν τιμούν τον συγκεκριμένο
αυτοδιοικητικό.

Άλλωστε τα είδη υγιεινής δεν έχουν κανένα ρόλο μέσα στο Δ.Σ. της Ιερής Πόλης…

Εφημερίδα «Συνείδηση»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr