Για το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

Για δεύτερη χρονιά,  την Μ. Τετάρτη, δύο ποδοσφαιρικές ομάδες  μία Ανδρών και μία Γυναικών (!)  έπαιξαν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Χαμόγελο Του Παιδιού». Οι ομάδες ήταν η Γυναικών του Μεσολόγγι 2008 και του Διόνυσου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Επιχειρήσεων και Συλλόγων αποτελούμενη από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που… αντέχουν ακόμα.
Πολλά  χαμόγελα, φωτογραφίες, αλλά  και  θέαμα  με το σκορ 6-6 (!), στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου. Έτσι όσοι το παρακολούθησαν πέρα από την συμβολή τους στον κοινωνικό σκοπό  είχαν την ευκαιρία να  απολαύσουν τον αγώνα.  Κι όλα δείχνουν ότι ο  συγκεκριμένος αγώνας καθιερώνεται ως θεσμός,αφού και πέρυσι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν την Μ. Τετάρτη για τον ίδιο σκοπό, οπότε το «ραντεβού» ανανεώθηκε για του χρόνου.
Πριν την έναρξη του αγώνα η αρχηγός της  ομάδας  Μεσολόγγι 2008,  Χριστίνα  Πρασσά,  πρόσφερε αναμνηστικό στον αρχηγό της  ομάδας του Διονύσου Τάσο Ζαρωντιάδη  και ο Χρήστος Τσαντόπουλος στην εκπρόσωπο  από το «Χαμόγελο Του Παιδιού»  κα  Χαραλαμποπούλου. Μετά  την  λήξη του αγώνα τιμήθηκε απ’  το Μεσολόγγι 2008  ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Αποστόλης Μπαλτούμας για την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο.
Τα γκολ για την ομάδα του Διόνυσου πέτυχαν οι  Σκούλος 10΄,35΄,55΄, Σκόνδρας Τ. 17΄,32΄ και Γιάκος Σ. στο 61΄. Για το Μεσολόγγι 2008 σκόραραν οι Πούλιου Ρ. 37΄, 77΄, Γρομητσάρη Μ. 49΄, Γιαννακά Β. 65΄, και η 11χρονη Κούστα Σπ. 68΄,74΄. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το δευτερο προσωπικό γκολ της Πούλιου με καταπληκτικό σουτ από 35 μέτρα, ενώ   στο 5΄η Νατάσα  Νταβαντζή  πραγματοποίησε  απόκρουση σε πέναλτι του Θεοδωρίδη.