Χάβος: «Συγνώμη από τον κόσμο του Παναιτωλικού»

Ο Παναιτωλικός γνώρισε μία βαριά ήττα και ο Μάκης Χάβος δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.  «Είναι μια βαριά ήττα για την ομάδα μας. Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ξέραμε τη δύναμη της αντιπάλου ομάδας στον κεντρικό άξονα και στους δυο φορ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου δημιουργήσουν θέματα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Δυστυχώς δεν μας βγήκε καθόλου. Χάσαμε πολλά μέτρα μέσα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και δεν ήμασταν καθόλου καλοί ούτε στο τρανζίσιον. Παρ’ όλα αυτά λόγω τύχης δεν δεχθήκαμε γκολ. Χάσαμε κι εμείς μια ευκαιρία και δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο τακτικό κομμάτι, αλλά στα πρώτα λεπτά δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Αλλάξαμε μετά τον σχηματισμό μας, χάσαμε μια ευκαιρία με τον Μοράρ και μετά δεχθήκαμε άλλα δυο γκολ. Είναι μια βαριά ήττα και πάρα πολύ στενάχωρη. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κέρδισε δίκαια. Και πάνω στα νεύρα και τον θυμό μου, μην ξεχάσω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε αν τα «καναρίνια» είχαν ψυχολογικό θέμα.  «Ηταν ψυχολογικό το θέμα. Ηταν παιχνίδι Κυπέλλου. Ειχαμε την κλασική ευκαιρία με τον Μοράρ. Ισως να άλλαζε λίγο το ματς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ρόστερ.  «Κανείς δεν περίμενε τέτοια ήττα. Η σημερινή εικόνα μας ήταν η χειρότερη από την ημέρα που ήρθα. Θα αξιολογήσουμε ξανά όλη την κατάσταση και το έμψυχο υλικό. Ο Παναιτωλικός δικαιούται να είναι παραπάνω στη βαθμολογία. Εχουμε κάποια νέα παιδιά».