ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα Νεα«Warriors – Θύρα 6»: «Η ομάδα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην πάρει ούτε πόντο απέναντι σε έναν χειρότερο αντίπαλο»

«Warriors – Θύρα 6»: «Η ομάδα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην πάρει ούτε πόντο απέναντι σε έναν χειρότερο αντίπαλο»

«Warriors – Θύρα 6»: «Η ομάδα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην πάρει ούτε πόντο απέναντι σε έναν χειρότερο αντίπαλο»

Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Ο Παναιτωλικός πλέον μοιάζει ανίκανος να κερδίσει ακόμα και σε οικογενειακό διπλό. Ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές: ανόητη αποβολή παίχτη και γκολ-δώρα του τερματοφύλακα στους αντιπάλους, ενώ τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να γυρίσει την κατάσταση.

Η ομάδα χτες έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην πάρει ούτε πόντο απέναντι σε έναν χειρότερο αντίπαλο. Πρέπει η διακοπή που ακολουθεί να γίνει η τελευταία ευκαιρία για ανασύνταξη και να τελειώσει η εσωστρέφεια.

Ειρωνικά γελάκια ορισμένων παιχτών χτες μετά το τέλος του αγώνα είναι δείγμα της άρρωστης νοοτροπίας της ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές και θα μας βρουν απέναντι τους. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα και ομάδα σημαίνει παίζουμε όλοι μαζί, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε είμαστε ένα, όχι ο καθένας για την πάρτη του.

Αυτά υπάρχει κάποιος να τα εξηγήσει στους παίχτες; Ο πραγματικός υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την κατρακύλα θα εμφανιστεί να ζητήσει από ΟΛΟΥΣ μας συγγνώμη ή θα μείνει βολεμένος πάνω στον μισθό του και θα συνεχίσει να κρύβετε πίσω απ τον προπονητή και τους παίχτες;

ΥΓ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ !!!!!!

Βασιλική Μπελέκου: «Οι «κακές» παρέες μου έβαλαν το «μικρόβιο» του Χαρίλαου Τρικούπη» (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr