ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueWarriors: “Να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε”

Warriors: “Να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε”

Warriors: “Να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε”

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού μετά την τραγική εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη και την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο:

“Σε όλους τους υπεύθυνους, από την διοίκηση μέχρι το προπονητικό επιτελείο και τους παίχτες, είχε γίνει γνωστό πως θα στηριχτεί η κάθε προσπάθεια.
Όμως είχε γίνει επίσης γνωστό πως σε περίπτωση αδιαφορίας η προσέγγιση αυτή θα αλλάξει. Όχι απλά δε θα στηριχτεί, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε.
Ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα, μας προσβάλλει περισσότερο από τα ίδια τα εξευτελιστικά αποτελέσματα όπως το προχθεσινό. Σε αυτά, προστίθενται οι τραγελαφικές δηλώσεις προπονητή και παιχτών μετά από τέτοιες γελοίες εμφανίσεις.
Δεν σεβαστήκατε τίποτα. Δεν ειπώθηκε ούτε μία συγγνώμη για το προχθεσινό ρεζιλίκι.
Καλούμε τους ιθύνοντες να τηρήσουν τον λόγο τους, να πράξουν το σωστό και αυτό που πιστεύει ο κάθε Παναιτωλικός αυτή τη στιγμή για το καλό της ομάδας και ξέρουμε όλοι ποιο είναι αυτό”.

ΘΥΡΑ 6 WARRIORS est.1981

Την Τετάρτη οδηγούνται στον Ανακριτή τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσαν ναρκωτικά σε Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr