ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΒρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Πάντα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Πάντα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Πάντα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

‘Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα. Η Ρένα Πάντα ήταν μια σημαντική φωνή των δεκαετιών του ΄70 και του ΄80 με σπουδές φωνητικής στην Αμερική. Μάλιστα η τραγουδίστρια που αντιμετώπιζε τελευταία και οικονομικά προβλήματα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Η τραγουδίστρια πάλευε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο και τελικά δεν τα κατάφερε.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Ακόμα ένα δυσάρεστο. Λίγη ώρα πριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η γλυκεία τραγουδίστρια των 70’80 Ρένα Πάντα. Δοκιμαζόταν τελευταία πολύ. Σε λίγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς βοήθεια της. Δεν Προλάβαμε.. Ακόμα ένα θύμα της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Αντίο γλυκεία μας Ρένα»

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Όπως διαβάζουμε στο ogdoo.gr,  Sε ηλικία μόλις 16 ετών πρωτοεμφανίστηκε σε νυκτερινό κέντρο, ενώ την ίδια χρονιά ηχογράφησε τα πρώτα της προσωπικά 45άρια. Το καλοκαίρι του 1974 τραγούδησε στη Λευκωσία, όπου έζησε από κοντά την Τουρκική εισβολή. Τα επόμενα χρόνια εμφανίστηκε πλάι στον πατέρα της στα καλύτερα ελληνικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπου συνεργάστηκε με το Γιώργο Ζαμπέτα, το Δημήτρη Μητροπάνο, τη Μαίρη Λίντα.

Tlife.gr

Ως συνήθως αγωνία στο ορεινό Θέρμο για τον καιρό και το οδικό δίκτυο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr