Βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στον Βύρωνα – Αποκλεισμένη η περιοχή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το τηλεφώνημα για τη βόμβα στο σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Ντογιάκου έγινε στις τέσσερις τα ξημερώματα. Άγνωστος ενημέρωσε ότι σε 20 λεπτά θα ακολουθήσει έκρηξη, τονίζοντας επιτακτικά ότι δεν είναι φάρσα. Άμεσα έσπευσε στην περιοχή ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και απέκλεισε την περιοχή κοντά στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα.

Το χρονικό περιθώριο παρήλθε και η βόμβα δεν εξερράγη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα που ήταν τοποθετημένη σε μπαγκαζιέρα μηχανής. Στο σημείο άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών επιχειρούν με ειδικό ρομποτάκι να εξουδετερώσουν τη βόμβα.

Το γεγονός πάντως ότι ο μηχανισμός δεν εξερράγη δίνει την ευκαιρία στους αστυνομικούς να τον εξετάσουν και να πάρουν στοιχεία για τους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των αγνώστων μπήκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος. Το γεγονός ότι ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος σε βόμβα παραπέμπει στην οργάνωση “Πυρήνες της Φωτιάς”, αλλά και στην οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”.

newsit.gr

Ο τρόμος επέστρεψε στην Δυτική Ελλάδα -Βγήκαν μαχαίρια τα ξημερώματα – Δύο μετανάστες τραυματίες στο Νοσοκομείο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)