Βόλεϊ: Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-3

Ήττα της ομάδος μας από την ομάδα του Ιωνικού με 1-3 σετ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων Βόλεϊ 2017-2018 στον ΣΤ’ Όμιλο, που διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Η ομάδα μας ωστόσο, με δύο νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής, παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η παραπάνω αγωνιστική διεξήχθη παρόλο τις απαραίτητες ενέργειες του συλλόγου μας προς την ΕΣΠΕΔΕ και με τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, για αναβολή του αγώνα συμπαραστεκόμενοι και τιμώντας την απώλεια του πατρός του προπονητή μας κου Ασημακούλα.

Ο σύλλογός μας θα στείλει και σχετική διαμαρτυρία προς την ΕΣΠΕΔΕ ότι υπάρχουν και καταστάσεις που άπτονται της κοινωνικότητας των ανθρώπων και θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ευέλικτοι όσον αφορά την διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ δύο σωματείων απο την ίδια πόλη την ημέρα και σχεδόν την ώρα της κηδείας ενός αγαπημένου προσώπου του προπονητή μας κου Ασημακούλα που υπηρετεί το Βόλλεϋ και την ανάπτυξή του χρόνια τώρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. – ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ’80 : 1-3

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. (Βοηθός Προπονητή Πέλη Κωστάκη): ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑ Μ., ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ Μ., ΠΑΛΑΒΙΑ Α., ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΛ., ΚΟΛΥΔΑ ΑΙΚ., ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΓΛ., ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ Α.,  ΤΣΕΡΠΕΛΗ Κ., ΚΟΛΥΔΑ Σ.

Τουρλίδα: Δεν τα κατάφερε ο 40χρονος ψαράς – Ξεψύχησε στο νοσοκομείο του Ρίου!