ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΒόλεϊ Γυναικών: Στα γήπεδα έκλεισαν τη χρονιά οι γυναίκες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Βόλεϊ Γυναικών: Στα γήπεδα έκλεισαν τη χρονιά οι γυναίκες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Βόλεϊ Γυναικών: Στα γήπεδα έκλεισαν τη χρονιά οι γυναίκες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με φιλικό παιχνίδι έκλεισε τη χρονιά η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου την αντίστοιχη ομάδα του Χαρίλαου ΤρικούπηΜεσολογγίου σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε φιλικό κλίμα αλλά σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα πήραν μικρό προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν ως τα μισά του σετ. Εκεί η Ομόνοια έκανε την αντεπίθεσή της και πήρε το σετ με 25-21. Σαρωτικές οι Ναυπάκτιες στη συνέχεια πήραν και το δεύτερο σετ με το ευρύ 25-8. Η συνέχεια του αγώνα ήταν πολύ διαφορετική. Ο Τρικούπης βελτιώθηκε σε άμυνα και επίθεση, στάθηκε τυχερός εκεί που χρειάστηκε, πήρε το τρίτο σετ με 26-28 και έκανε την απόλυτη ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 2-2 (23-25) στο τέταρτο σετ και παίρνοντας τελικά το παιχνίδι με 11-15 στο τάι μπρέικ.

Στόχος της διοίκησης της Ομόνοιας είναι να σταθεροποιήσει μια ακόμα διοργάνωση στις ημερομηνίες αυτές στο ετήσιο αθλητικό της καλεντάρι με ένα τουρνουά που θα συνδέει την αγωνιστική δράση προ και μετά των εορτών (MidSeasonTournament).

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σχίζα,Μπαλή Ι., Μπαλή Β., Σφήκα, Νάκη, Τσαμπά, Σιακαβέλλα, Πενταρά.

Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου(Σπανός): Φαβρίνα Ν., ΓαβρίναΝεκ., Λάζαρη, Παπανίκου, Σταμουληκάτου, Μπαούρδα, Ρισβά, Σπύρου, Παπανίκου Σ.mai

Η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου εύχεται σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά να έχει υγεία και δύναμη ώστε να μπορεί να διεκδικεί όλα όσα επιθυμεί.

mid season 4

mid season 5

mid season 7

mid season1

Πένθος στην οικογένεια του Παναιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr