ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕντυπωσιακό βίντεο με τους σκύλους-κομάντος του Στρατού μας εν δράσει!

Εντυπωσιακό βίντεο με τους σκύλους-κομάντος του Στρατού μας εν δράσει!

Εντυπωσιακό βίντεο με τους σκύλους-κομάντος του Στρατού μας εν δράσει!

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με τους σκύλους-κομάντος του Ελληνικού Στρατού έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΣ. Το βίντεο είναι από την άσκηση «ΤΑΜΣ ΠΕΡΙΤΑΣ 2018» που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο στο Λιτόχωρο.

Η άσκηση πήρε το όνομά της από τον Περίτα, τον αγαπημένο σκύλο του Μ. Αλεξάνδρου. Ο Περίτας σε μία μάχη είχε δαγκώσει έναν ελέφαντα για να προστατεύσει τον Μ.Αλέξανδρο και θεωρείται ένα από τα δέκα σκυλιά που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία.

Η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΕΡΙΤΑΣ-2018» διεξήχθη για πρώτη φορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και αποτελεί το επιστέγασμα – όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) – της σκληρής και ρεαλιστικής εκπαίδευσης, που διεξάγουν τα στοιχεία Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων και των Συνοδών τους (ΣΕΣ-Σ).

Η ΤΑΜΣ «ΠΕΡΙΤΑΣ-2018», περιελάμβανε, επίδειξη των δυνατοτήτων και της τακτικής χρησιμοποίησης, των στοιχείων ΣΕΣ- Σ, για την αντιμετώπιση απειλών και την εξασφάλιση της αποτελεσματικής φρούρησης Μονάδων και εγκαταστάσεων Διοικητικής Μέριμνας, τόσο σε περίοδο ειρήνης, όσο και σε περίοδο επιχειρήσεων.

bloko.gr

Τα τετράποδα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr