Βίκυ Αγγέλη: «Βάζω πάντα υψηλούς στόχους και θέλω να τους πετυχαίνω» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη της υποψήφιας δημοτική συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»

Τις δυνάμεις της, στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, θα δοκιμάσει η Βίκυ Αγγέλη, ως υποψήφια δημοτικής σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις».

Η κ. Αγγέλη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από το Αγρίνιο (Σκουτερά). Έζησε ένα διάστημα στη Γερμανία και έπειτα επέστρεψε στο Αγρίνιο όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένη, έχει δύο κόρες και αυτή τη στιγμή είναι φοιτήτρια Ευρωπαϊκής Ιστορίας και Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών. Ήταν ιδιοκτήτρια της επιχείρησης παραδοσιακών ζυμαρικών «Aggeli Fine Foods» με εξαγωγές στη Γερμανία και είναι συνιδιοκτήτρια επιχείρησης Cafe. Εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος στη διοικητική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο του εμπορίου. Στο «Ποτάμι» εντάχθηκε ενεργά από την αρχή και ήταν υποψήφια βουλευτής στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Στο Συνέδριο του «Ποταμιού» τον Φεβρουάριο του 2016 εξελέγη στη ΜΕΣΥΑ (αντίστοιχο όργανο της ΚΕ άλλων κομμάτων). Εξελέγη δυο φορές Γραμματέας της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας, υπήρξε ενεργό μέλος της κίνησης «Ποτάμι Αύριο» μέσα από την οποία κατάφερε την απεμπλοκή του «Ποταμιού» από το ΚΙΝΑΛ τον Ιούλιο 2018.

Παραιτήθηκε από το «Ποτάμι» διαχωρίζοντας όπως δήλωσε πλήρως τη θέση της από τους χειρισμούς του κινήματος στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

«Το όραμά μου ταιριάζει απόλυτα με το όραμα του Γιώργου Παπαναστασίου. Βάζω πάντα υψηλούς στόχους και θέλω να τους πετυχαίνω. Θα αγωνιστώ για να αναδείξουμε τις περιοχές μας και να δώσουμε έμφαση στον πολιτισμό και τον τουρισμό, ιδιαίτερα τον θρησκευτικό. Θεωρώ ότι σε σχέση με τους άλλους συνδυασμούς έχουμε την πιο δυναμική ομάδα και σε ότι αφορά το πρόγραμμά μας. Θα πρέπει οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές να σκεφτούν με τη λογική και όχι με το συναίσθημα» ανέφερε η κ. Αγγέλη μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και τον Νίκο Αγγελόπουλο.