«Βίαιη» εκδίωξη από το γραφείο τους καταγγέλλει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος

Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

«Με μεγάλη έκπληξη την Τρίτη 08-01-19 στις 5:00 κατά την άφιξη μας στο γραφείο του Συλλόγου μας για προγραμματισμένες εργασίες λόγω της προγραμματισμένης αιμοδοσίας στις  12-01-19 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην κοινοτικού καταστήματος, διαπιστώσαμε ότι όλα τα πράγματα μας (γραφεία, ντουλάπες, πλακάτ κλπ) ήταν εκτός του γραφείου χωρίς να υπάρχει προηγούμενη τέτοια συνεννόηση.

Θέλουμε να καταδείξουμε την παραπάνω ενέργεια ως απαράδεκτη διότι εκτέθηκαν σε δημόσιο μη ασφαλισμένο χώρο (στον προθάλαμο του κτιρίου) τόσο αντικείμενα, όσο και έγγραφα με κάποια από αυτά να ανήκουν και στην κατηγορία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αφού πρόκειται για στοιχεία μελών του συλλόγου, αλληλογραφία, σφραγίδες κλπ.

Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι το ως άνω γραφείο μας έχει παραχωρηθεί με απόφαση του Τοπικού συμβουλίου (Συνεδρίαση 1/2011 του Τοπικού Συμβουλίου στην οποία και παραβρισκόσασταν και Αρ απόφασης 14/2011) την οποία και σας επισυνάπτουμε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο σε ευρεία σύσκεψη των συλλόγων που στεγάζονται σε γραφεία του πρώην κοινοτικού καταστήματος παρουσία του Δημάρχου και μελών του Τοπικού Συμβουλίου, λόγω της επικείμενης λειτουργίας ΚΕΠ και εφόσον κανείς από τους υπόλοιπους συλλόγους δεν δήλωσε πρόθεση μετακίνησης αλλά ούτε και συνεννόησης , ο Σύλλογος μας δηλώσαμε ότι θα δεχτούμε να παραχωρήσουμε το γραφείο με την προϋπόθεση ότι θα μας παραχωρηθεί σε κάποιο άλλο από τα κτίρια που ανήκουν στον δήμο (με κατεύθυνση προς το ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου).

Από τότε και μέχρι σήμερα έχουμε γίνει «μπαλάκι», δεχόμενοι υποσχέσεις και συμπεριφορές στα όρια της αγένειας με αποκορύφωμα το πέταγμα «μας» περίπου στο δρόμο.

Παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε την απόφαση «έξωσης» μας από το γραφείο αν υπάρχει τέτοια η οποία και θα συμβαδίζει με την χρονική διαδοχή των γεγονότων καθώς και την συνοδό απόφαση μετακίνησης μας σε νέο χώρο όπως είχε συμφωνηθεί στην παραπάνω αναφερόμενη ευρεία σύσκεψη του Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

Μαμασούλας Κωνσταντίνος                                       Αλεξόπουλος Γεώργιος 

Θέρμο: Κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια – Έπεισε κορίτσι να φύγει από την Κέρκυρα και το παρέλαβε στο Αντίρριο