ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΒγήκαν τα μαχαίρια από τα θηκάρια

Βγήκαν τα μαχαίρια από τα θηκάρια

Βγήκαν τα μαχαίρια από τα θηκάρια

Μπορεί η παραχώρηση των καπναποθηκών Παπαστράτου στο δήμο Αγρινίου να επισκίασε πολλές άλλες ειδήσεις, στην «Δημοκρατική Παράταξη» όμως ξαναβγήκαν τα μαχαίρια από τα θηκάρια.

Πολλά ακούγονται ότι ειπώθηκαν για τον ρόλο που έπαιξαν κάποιοι από την πρώην παράταξη του Παύλου Μοσχολιού και την μεταγραφή τους στην παράταξη της Χριστίνας Σταρακά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος, σχολίαζαν με σκληρό τρόπο, την επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου και τον τρόπο με τον οποίο διεκδίκησε τον δήμο στις εκλογές.

Μήπως όμως κάποιοι θα έπρεπε να έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κύκλος τους στο τιμόνι του δήμου είχε ήδη κλείσει και ότι δεν θα είχαν καμιά τύχη στις δημοτικές εκλογές; Ίσως να έχαναν με μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι την προηγούμενη φορά.

Επίσης στα 5 χρόνια που μεσολάβησαν από το 2014 που ο κ. Μοσχολιός έχασε το δήμο, το ΔΣ του Ιδρύματος Παπαστράτου, πόσες φορές συνεδρίασε και αν το έπραξε γιατί δεν προχώρησε στην παραχώρηση των καπναποθηκών;  Τι περίμεναν;  Μήπως ότι θα έχανε το δήμο ο Γιώργος Παπαναστασίου;

Ο χρόνος έδειξε ότι ορισμένοι αλλιώς τα είχαν κατά νου κι αλλιώς έγιναν τα πράγματα.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Να μην περάσουν ξανά 15 χρόνια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr