Βάρος στην ψυχολογία

Αμέσως μετά την «πικρή»  ήττα από τον Τηλυκράτη, αλλά ταυτόχρονα την «γλυκιά» νίκη της Ιτέας επί των Κωστακιών, ο Δημήτρης Θεοδοσίου έδωσε το στίγμα ότι ο «τελικός» του Ναυπακτιακού με την Αμβρακία χρειάζεται «ψυχή» για να γίνει νικηφόρος. Στο ίδιο «μήκος κύματος» και η Διοίκηση της ομάδας της Ναυπάκτου κι άπαντες στον σύλλογο θέλουν οι ποδοσφαιριστές να παραταχθούν την Κυριακή  με καλή ψυχολογία, με πάθος για τη νίκη που θα σημάνει άνοδο στη ν Γ΄Εθνική κι απαλλαγμένοι από το άγχος των προηγούμενων κακών εμφανίσεων, με τα άσχημα αποτελέσματα. Άλλωστε ο Αστέρας χρειάζεται αποκλειστικά νίκη κι «επιβάλλεται»  να σκοράρει.
Χθες ο Ναυπακτιακός είχε ρεπό ως προς τις προπονήσεις εν όψει του τελευταίου αγώνα, αλλά η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα χωρίς να συμμετάσχουν οι τραυματίες Δημητρακόπουλος, Καραγιάννης και Ανδριτσόπουλος.
Το Δ.Σ. του Ναυπακτιακού Αστέρα, σε μια ευγενή κίνηση, με ανακοίνωση  ευχαριστεί θερμά τον Τηλυκράτη  αλλά και όλους τους φιλάθλους της  ομάδας της Λευκάδας για την άψογη φιλοξενία στον  αγώνα με το Ναυπακτιακό  κι  εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  Η ίδια ανακοίνωση συνεχίζει:  «Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας. Επίσης καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ναυπακτίας να δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή 5-6-2016 στις 17:00 στο τελικό  με την Αμβρακία Κωστακιών».