Το Τζέισον – Αντιγόνη δηλώνει έτοιμο να «κατέβει» στην πολιτική

Ανοιχτό ενδεχόμενο να πολιτευτεί με κάποιο κόμμα εμφανίστηκε το Τζέισον-Αντιγόνη μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. Οπως δήλωσε, «Δεν είναι ακόμα κάτι ανακοινώσιμο αλλά αυτό το οποίο κάνω είναι πολιτική με την ευρεία έννοια και την ουσιαστική. Ο ακτιβισμός είναι πολιτική, το να εκφράζεις τις απόψεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πολιτική. Έχω πει ότι από τα θεωρεία της Βουλής που έχω υπάρξει, με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα. Η πρόθεση υπάρχει, πάντα με ενδιέφερε, από μικρό παιδί κάπως να αλλάζω και να αντιτίθεμαι στην εξουσία και στην καθεστηκυία τάξη».

Στην ερώτηση με ποιο κόμμα θα προτιμούσε να συνεργαστεί απάντησε «σίγουρα με κάποιο στο δημοκρατικό τόξο. Σε μια εποχή που ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο λαϊκισμός ανεβαίνει, η αριστερά με το φιλελεύθερο χώρο πρέπει να συνασπιστούν όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και να είναι κοντά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε κόμμα που θα εντάξει ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ένα άτομο με την μαχητικότητα που διακρίνει εμένα, σίγουρα θα είναι κέρδος και για εκείνο και θα δείξει ότι η Ελλάδα πάει μπροστά».

Όσον αφορά την αλλαγή της εμφάνισής του – καθώς πρόσφατα έκοψε τα μακριά μαλλιά που ήταν ένα από τα κύρια γνωρίσματά του – είπε ότι δεν το έκανε μόνο για περιστάσεις. «Ό,τι κάνω το φοράω σε όλες τις διαστάσεις της ζωής μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

The Voice: Άναυδος ο Μαραβέγιας μόλις κατάλαβε ποια είχε μπροστά του! (ΔΕΙΤΕ VIDEO)