ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα«Τρέχουν» για το open mall στη Ναύπακτο

«Τρέχουν» για το open mall στη Ναύπακτο

«Τρέχουν» για το open mall στη Ναύπακτο

Στο πρόγραμμα για την χρηματοδότηση ανοιχτού κέντρου εμπορίου ευελπιστεί να ενταχθεί και η Ναύπακτος. Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό θεσμό που αποσκοπεί στην ενίσχυση της μικρομεσαίας ελληνικής επιχειρηματικότητας, η οποία παρέχει χιλιάδες θέσεις εργασίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Το πιλοτικό αυτό έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Με το ανοιχτό κέντρο εμπορίου, που έχει υλοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως και στην Πάτρα, αναβαθμίζεται η εικόνα της πόλης. Ενισχύεται η τοπική αγορά. Αποκτά περισσότερη ζωή το εμπορικό κέντρο. Επίσης, προσελκύονται επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή και τις γειτονικές πόλεις. Δημιουργείται ένας νέος πόλος έλξης για τους τουρίστες. Τα έσοδα μένουν στην τοπική οικονομία. Παράλληλα, υλοποιούνται δράσεις καλλωπισμού και εκσυγχρονισμού του κέντρου της πόλης.

Επιπροσθέτως, δημιουργούνται δίκτυα συνεργασίας τοπικών επιχειρήσεων και ανάπτυξης κοινών δράσεων. Ενισχύονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν βασικό πυλώνα στήριξης της οικονομίας.

Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να δηλώσει συμμετοχή το 80% των επιχειρήσεων των δρόμων που θα επιλεγούν. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου έχει αναλάβει να συλλέξει τις υπογραφές του 50% των επιχειρήσεων και το άλλο 30% ο δήμος.

lepantomedia.gr

Τα πρώτα Φλαμίνγκο στη Λευκάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr