Τρεις σημαντικές αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας

Σε τρεις σημαντικές αποφάσεις προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας, στην πρόσφατη συνεδρίασή του:

Η πρώτη αφορά την υπογραφή  προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑΝ για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ». Με το έργο αυτό επιλύεται οριστικά το ζήτημα της υδροδότησης των δυτικών συνοικιών έως και τις εργατικές κατοικίες .

Η δεύτερη απόφαση αφορά την αγορά δύο ακόμη ιδιοκτησιών – πέραν των άλλων δύο που προηγήθηκαν- στη θέση  «ΒΑΡΝΑΡΑΧΗ» στην οποία  βρίσκονται οι πηγές από τις οποίες υδροδοτείται η πόλη της Ναυπάκτου, διασφαλίζοντας έτσι το πόσιμο νερό της πόλης με ταυτόχρονη ικανοποίηση των επί πολλά χρόνια ταλαιπωρηθέντων ιδιοκτητών.

Τέλος, με την τρίτη απόφαση ο Δήμος προχωρά σε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας (6η ΥΠΕ) για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», με την απομάκρυνση του αμιάντου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ύψος των 140.000 ευρώ, ποσό που εξασφάλισε με συντονισμένες ενέργειες  και με τους εργαζόμενους του Κέντρου, η Δημοτική αρχή από την 6η ΥΠΕ. Σύμφωνα με την παραπάνω σύμβαση το έργο θα το υλοποιήσει ο Δήμος.

Σε ζωντανή μετάδοση η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Γιώργου Παπαναστασίου