ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤραϊανός Δέλλας: «Δε γίνεται για ένα παιχνίδι να διαγράψουν όλη τη χρονιά στον Παναθηναϊκό» (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Τραϊανός Δέλλας: «Δε γίνεται για ένα παιχνίδι να διαγράψουν όλη τη χρονιά στον Παναθηναϊκό» (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Τραϊανός Δέλλας: «Δε γίνεται για ένα παιχνίδι να διαγράψουν όλη τη χρονιά στον Παναθηναϊκό» (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

O προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Total Football με τον Ντέμη Νικολαϊδη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ.

«Για τον Παναθηναϊκό θέλω να μιλήσω. Είναι το μόνο εύκολο επειδή χάθηκε ένα παιχνίδι να διαγράψουμε το τι έχει συμβεί αυτή τη χρονιά και το πόση δουλειά έχει κάνει ο Γιώργος (σ.σ. Δώνης) για να παρουσιάσει αυτή την ομάδα. Όλοι μας αν μας ρωτούσαν στην αρχή της περιόδου, με τέσσερις ομάδες να πέφτουν, οι πιο πολλοί έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από αυτές. Να μην αναθεματίζουμε τα πάντα για ένα κακό παιχνίδι που μπορεί να συμβεί σε μία ομάδα, η οποία έχει τόσες πολλές αλλαγές. Δεν είναι μόνο πετυχημένοι βάσει της βαθμολογίας, αλλά και το ποδόσφαιρο που έπαιξε από την αρχή μέχρι ένα διάστημα που ξεκίνησαν προβλήματα τραυματισμών, είχε τα θέματα του δηλαδή και μέσα σε αυτό το περιβάλλον προσπάθησε να έχει την ίδια φιλοσοφία. Άρα λοιπόν δε θα πρέπει να μένουμε σε ένα παιχνίδι και παραγράφουμε ό,τι έχει συμβεί πιο πριν. Στην αρχή θα θυμάστε πως όλοι λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και αυτό πιστώνεται στον Γιώργο (σ.σ Δώνη) και στα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό».

gazzetta.gr

Τέσσερα «διπλά» που γράφουν ιστορία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr