Τραγικό φινάλε για τον Αγρινιώτη αγνοούμενο Αγρινιώτη Λάμπρο Νταλαπέρα – Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο Ι.Χ. του στη Νικιάνα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι διαδικασίες ανάσυρσης του αυτοκινήτου και της σορού του Λάμπρου Νταλαπέρα, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Νικιάνας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού, καθώς και δύτες.

Οι αρχές ενημερώθηκαν το πρωί από τον ψαρά Χ.Β. ο οποίος είδε ένα αυτοκίνητο βυθισμένο στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από το «μπαστούνι» του λιμανιού.

Όπως δήλωσε ο Χ.Β. στο mylefkada, περνάει από το συγκεκριμένο σημείο με το σκάφος του σχεδόν κάθε μέρα, αλλά λόγω του βάθους του νερού ήταν αδύνατο κάποιος να δει μέχρι τον βυθό. Σήμερα όμως τα νερά ήταν πολύ ήρεμα, έτσι μόλις πέρασε από εκεί είδε το όχημα.

Οι δύτες που βούτηξαν στο νερό διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο Nissan, χρώματος μπορντό, του αγνοούμενου συνταξιούχου αστυνομικού, ενώ λίγο αργότερα εντόπισαν και τη σορό του 63χρονου.

Τα ίχνη του Λάμπρου Νταλαπέρα είχαν χαθεί από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Ο 63χρονος είχε φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά του, στην περιοχή Καραβέλλα. Οι δικοί του αρχικά υπέθεσαν ότι θα είχε μεταβεί στο Αγρίνιο όπου ζει ο ηλικιωμένος πατέρας του, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Έτσι ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

Από την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στη γέφυρα της Λευκάδας, προέκυψε ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός δεν είχε φύγει ποτέ από το νησί με το αμάξι του, με αποτέλεσμα η αγωνία των δικών του ανθρώπων να κορυφωθεί. Για την εξαφάνιση του 63χρονου είχε σημάνει Silver Alert, μέσω του οποίου γινόταν έκκληση σε όποιον γνώριζε ή είδε κάτι να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Δυστυχώς, σήμερα, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος των ερευνών.

mylefkada.gr

Πλήρης επιβεβαίωση της «Σ» – Δ. Τραπεζιώτης: «Ασύστολα ψεύδη τα περί απόσυρσής μου από το Δήμο Αγρινίου»