Τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά μάταια…

Οι αλλαγές που έφερε στον «Κλεισθένη» ο Μητσοτάκης λίγες μέρες αφότου ανέλαβε, χάλασαν σε πολλές περιπτώσεις τα σχέδια ορισμένων αυτοδιοικητικών που περίμεναν διακαώς -παρόλο που είναι στην αντιπολίτευση- να λάβουν αντιδημαρχία.

Ο νόμος που είχε περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις συνεργασίες που θα ήταν υποχρεωμένος να κάνει ο χ δήμαρχος με την αντιπολίτευση άλλαξε. Η αλλαγή αυτή άλλαξε και τα σχέδια κάποιων που εμμέσως πλην σαφώς περίμεναν ότι θα είχαν τη θέση στο τσεπάκι τους. Κάπως έτσι ακούγεται ότι σκεφτόταν και κάποιοι από την αντιπολίτευση του δήμου Αγρινίου τόσο από τα δεξιά όσο και από τα αριστερά! Μπορεί και οι δύο να το διέψευδαν όταν τους ρωτούσαν στο στενό τους περιβάλλον όμως κυκλοφορούσε εντονότατα.

Μάλιστα ακούστηκε ότι ο ένας από αυτούς ζήτησε και τη γνώμη ενός ανθρώπου των ΜΜΕ. Τώρα τι του απάντησε δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι όταν ρωτήθηκε για το εάν αληθεύει ή όχι διαρρήγνυε τα ιμάτια του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αλλά επειδή η ζωή έχει γυρίσματα και ο περί ου ο λόγος λέγεται ότι προεκλογικά είχε δώσει κι αλλού το λόγο του και δεν τον κράτησε, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του Δημάρχου Αγρινίου στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»