Τόνια Σωτηροπούλου: Σημαντική διάκριση στο εξωτερικό! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην γυρίζει κάποια ελληνική κινηματογραφική ταινία, αλλά η αγαπημένη ηθοποιός διαπρέπει στο εξωτερικό. Η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και ειδικά μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του James Bond οι μετοχές της ανέβηκαν. Πριν κάποιο διάστημα, μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνίστησε στην ταινία “Everything is Wonderfull”, η οποία παρουσιάστηκε σε αρκετά Φεστιβάλ Κινηματογράφου του εξωτερικού και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Πριν λίγες ώρες, η ταλαντούχα Τόνια ειδοποιήθηκε πως κέρδισε στα Los Angeles Film Awards το βραβείο “Καλύτερη ηθοποιός σε indie ταινία” κάτι που την χαροποίησε ιδιαίτερα. Η γοητευτική ηθοποιός έδωσε τον καλύτερό της εαυτό τόσο υποκριτικά όσο και στην παραγωγή και η διάκριση αυτή ήταν κάτι που της άξιζε.

Δες το στιγμιότυπο:

tonia1

tonia2

Πιο συγκεκριμένα, το “Everything is Wonderfull” είναι μια… αυστηρώς γυναικεία υπόθεση και παρουσιάζει μια ξεχωριστή σχέση φιλίας με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου και την ηθοποιό και παραγωγό Pia Mechler. Η κινηματογραφική ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε είναι ελληνικής και αμερικάνικης παραγωγής και η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε ως την Αμερική για τα γυρίσματα. Μαζί της ήταν και ο τότε σύντροφός της Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος συμμετέχει στο συγκεκριμένο project.

tlife.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζει… γάμο! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)