ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΤο “ευχαριστώ” της Αγγελικής Νικολούλη στο νοσοκομείο του Ρίου και το ξέσπασμα για τη μητέρα της (VIDEO)

Το “ευχαριστώ” της Αγγελικής Νικολούλη στο νοσοκομείο του Ρίου και το ξέσπασμα για τη μητέρα της (VIDEO)

Το “ευχαριστώ” της Αγγελικής Νικολούλη στο νοσοκομείο του Ρίου και το ξέσπασμα για τη μητέρα της (VIDEO)

Τις τελευταίες ημέρες η Αγγελική Νικολούλη βίωνε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η μητέρα της νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου. Η κατάστασή της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ήταν πάρα πολύ σοβαρή, αιτία ήταν μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών και πραγματικά έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και η αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να την ταλαιπωρούν και ύστερα από επιμονή της δημοσιογράφου η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Η Αγγελική Νικολούλη δεν έφευγε στιγμή από το πλευρό της μητέρας της, παραμένοντας επί ώρες δίπλα της, ενώ ήταν εξαιρετικά προβληματισμένη για την λανθασμένη αρχική πρόβλεψη.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως ο κίνδυνος έχει περάσει και η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, δηλώνοντας πως νιώθει πολύ τυχερή, ενώ έριξε και το “καρφί” της για τα άλλα νοσοκομεία που “τους πετάνε σαν τα σκυλιά”.

«Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και ιδιαίτερα στην χειρουργική κλινική, στην παθολογική κλινική και σε όλο το ακτινολογικό τμήμα. Πραγματικά νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν τέτοια νοσοκομεία με λαμπρούς επιστήμονες που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή άνθρωποι. Που ίσως κάποιοι άλλοι, σε κάποια άλλα νοσοκομεία τους πετάνε σαν να είναι σκυλιά», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

https://www.youtube.com/watch?v=Bit79eOXy4g

ΑΣΕΠ: Έξι προσλήψεις γεωπόνων στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

  1. Δεν τους πετάνε σαν τα σκυλιά και στα άλλα Νοσοκομεία.Έχουν νοσηλευτεί δικά μας άτομα και στο Νοσοκομείο” ‘Αγιος Ανδρέας ” της Πάτρας και το προσωπικό και οι γιατροί ήταν άψογοι.Έχουμε κάνει και σύγκριση με ιδιωτική μεγαλοκλινική της Αθήνας ,τα πήραν και χοντρά και κόντεψαν να κάψουν τις φλέβες της αδελφής μου,χώρια στην καθαριότητα και συμπεριφορά δέκα φορές πιο κάτω από το Δημόσιο Νοσοκομείο.Η μόνη διαφορά είναι στην τεχνολογία τους που φυσικά την πληρώνεις χρυσή εννοείται ο φτωχός πάει για ……

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.