ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο πρόβλημα της Ηρώων Πολυτεχνείου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το πρόβλημα της Ηρώων Πολυτεχνείου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το πρόβλημα της Ηρώων Πολυτεχνείου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που δημιουργείται σε ορισμένα σημεία της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου από τις βροχοπτώσεις.

Πριν από κάμποσα χρόνια οι προηγούμενες δημοτικές αρχές στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι έκαναν έργα φρόντισαν να ρίξουν άσφαλτο.

Τα στρώματα πίσσας όμως που έριχναν χωρίς πριν να ξύσουν την προηγούμενη, έκαναν τον δρόμο να ανέβει τρία στρώματα και να είναι ψηλότερα από το πεζοδρόμιο! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα τεράστιο κενό κάτι σαν μικρό χαντάκι, που για όποιον δεν το γνωρίζει με το νερό που λιμνάζει εάν πατήσει εκεί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραυματιστεί.

Πρόβλημα όμως δεν έχουν μόνο οι πεζοί αλλά και οι οδηγοί που ουκ ολίγες φορές έχουν χτυπήσει τα αυτοκίνητά τους στην προσπάθειά τους να παρκάρουν.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την Δήμητρα Λαοπόδη αναφέρθηκε πέραν των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή και στο πρόβλημα της Ηρώων Πολυτεχνείου λέγοντας «αυτά είναι ζητήματα που έρχονται από τα παρελθόντα έτη. Δεν επιλύονται όμως από τη μια μέρα στην άλλη».

Αυτά όμως είναι ζητήματα που πρέπει να  μπουν στον προγραμματισμό του δήμου γιατί μπορεί ο τάπητας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου να δείχνει ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αυτά όμως υπάρχουν.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Λίνκολν αντί Τρούμαν για να τελειώνουμε

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr