Το νέο δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου

Από την 1η Σεπτεμβρίου και για 5 χρόνια ο συνδυασμός του νέου δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου θα απαρτίζεται από τους εξής 27 δημοτικούς συμβούλους. Από την Δημοτική Ενότητα Αγρινίου θα είναι:

Καζαντζής Νικόλαος
Σαλμά Μαρία
Γκρίζης Νικόλαος
Ρόκος Κωνσταντίνος
Καλαντζής Κων/νος
Καλαμπαλίκης Ανδρέας
Φαρμάκης Ιωάννης
Σκορδόπουλος Δημήτριος
Σεϊτανίδης Θεόδωρος
Πιστιόλη – Σαλακίδου Όλγα
Γκούντας Χρήστος
Αδάμης Σπυρίδων
Παπούτσης Φώτιος
Φωτάκης Βασίλειος
Παπαγεωργίου Μαρία
Ανδριόπουλος Ιωάννης
Στούπας Παναγιώτης
Μπουρδούνης Ιωάννης

Από την Δημοτική Ενότητα Αγγελοκάστρου, στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου με τον συνδυασμό του κ. Παπαναστασίου θα είναι η κα Ξανθή Μπούτιβα, Αρακύνθου ο κ. Γιάννης Βασιλείου, Θεστιέων ο κ. Γιώργος Αλεξόπουλος, Μακρυνείας ο κ. Βασίλης Καρακώστας, Νεαπόλεως ο κ. Ευθύμης Χασιώτης, Παναιτωλικού ο κ. Ευθύμιος Γρίβας, Παραβόλας ο κ. Σωτήρης Κολοβός, Παρακαμπυλίων ο κ. Κων/νος Σοφρώνης και Στράτου ο κ. Γιώργος Μελιάδης.
Ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου κ. Μοσχολιού θα απαρτίζεται, εκτός από τον ίδιο τον κ. Μοσχολιό, από τους:
Σφυρής Βλάσιος
Κραβαρίτη Ευαγγελία
Γαλαζούλα Μαρία
Σερπάνου Μαργαρίτα
οι οποίοι προέρχονται από την Δημοτική Ενότητα Αγρινίου.
Από την Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου με τον συνδυασμό του κ. Μοσχολιού θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Νίκος Θεοδωρόπουλος, Θεστιέων ο κ. Ευθύμιος Ράπτης, Μακρυνείας ο κ. Δημήτρης Ζώης, Νεαπόλεως η κα Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη, Παραβόλας ο κ. Χρήστος Κορδολαίμης και Στράτου ο κ. Χρήστος Κουτρουμάνος.
Από την παράταξη του κ. Τραπεζιώτης, εκτός από τον ίδιο εκλέχθηκαν και θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ο κ. Σταύρος Καμένος και ο κ. Λεωνίδας Διονυσόπουλος, ενώ από την Δημοτική Ενότητα  Θεστιέων και Στράτου εκλέχθηκαν οι κ. Ανδρέας Γκορόγιας  και Αθανάσιος Κοντονάσιος αντίστοιχα, ενώ από την Λαϊκή Συσπείρωσης του κ. Τίμου Παπανικολάου θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος και ο κ. Δημήτρης Δήμας.

Κων/νος Χονδρός