ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜε το γάντι οι απαντήσεις του Φαρμάκη

Με το γάντι οι απαντήσεις του Φαρμάκη

Με το γάντι οι απαντήσεις του Φαρμάκη

Όταν ο Σταύρος Καμμένος έθεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για το Πανεπιστήμιο, το ζήτημα της έκτασης των 178 στρεμμάτων, στο παλιό αεροδρόμιο, που είχε παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο και τη μελέτη που είχε γίνει από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, η Πρύτανις του Πανεπιστημίου είπε «δώστε μας τα χρήματα να το κάνουμε».

Τότε ο κ. Καμμένος έδειξε προς την πλευρά του περιφερειάρχη. «Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό κύριε περιφερειάρχη» είπε και ο Νεκτάριος Φαρμάκης ζήτησε από το Στ. Καμμένο να του θυμίσει από πότε αυτή η μελέτη ήταν στην Περιφέρεια. «Από το 2010», απάντησε ο Σταύρος. Καμμένος. «Σας ευχαριστώ», είπε μειδιώντας ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Και όλοι κατάλαβαν ότι για την έως τώρα αδράνεια οι υπεύθυνοι είναι ο Απόστολος Κατσιφάρας και η τότε Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά…

Εξάλλου ο νυν Περιφερειάρχης νωρίτερα είχε πει πως η Περιφέρεια το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνδράμει στο θέμα των υποδομών του Πανεπιστημίου και δεσμεύτηκε πως θα το κάνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Νοκ-άουτ ο Αβραάμ για Παναιτωλικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr