ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΤο γαλόδεντρο ξανα-στολίστηκε στο 2ο Λύκειο Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το γαλόδεντρο ξανα-στολίστηκε στο 2ο Λύκειο Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το γαλόδεντρο ξανα-στολίστηκε στο 2ο Λύκειο Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μόνο όταν μοιράζεσαι… Το γαλόδεντρο ξανα-στολίστηκε στο 2ο Λύκειο Μεσολογγίου. Ήταν κεντρικό θέμα από την πρώτη κιόλας συνάντηση της Ομάδας Φιλαναγνωσίας.

Εκεί, στις αρχές Σεπτεμβρίου!! – Είναι να κάνουμε και το γαλό-δεντρο. – Πιο μεγάλο πρέπει να είναι φέτος. – Να του βάλουμε και σοκολάτες και καραμέλες, για να γίνει πιο γλυκό, είπε η Λαμπρίνα. Και εξηγούσαν οι πιο μεγάλοι στα πρωτάκια τι είναι το γαλόδεντρο. Και κάθε φορά το λέγαμε και το ξαναλέγαμε και το..στολίζαμε με το νου και την ψυχή. Κι ήρθε ο Δεκέμβρης. Σύσσωμη η Ομάδα… Άλλοι κουβαλούν, άλλοι στήνουν, άλλοι παρατηρούν, η Σεμίνα επιμελείται το αρχιτεκτονικό σχέδιο, η Αγγελική τη μουσική, η Γιώτα τη φωτογράφιση κι όλοι χαμογελούν. Μαθαίνουμε να δρούμε κι όχι να αντι – δρούμε άγονα.

Μαθαίνουμε να κάνουμε πράξη κι όχι αντί – πράξη. Μαθαίνουμε να πράττουμε κι όχι να μένουμε σε θεωρητικολογίες και κριτικές. Ο, τι μοιράζεσαι έχεις πραγματικά. Και μοιράζεσαι ό,τι έχεις στην πραγματικότητα. Κι εμείς μοιραζόμαστε με την Οικογένεια του Χαμόγελου του Παιδιού το δικό μας χαμόγελο, πασπαλισμένο με μυρωδιά γάλακτος, σοκολάτας και πολλή – πολλή ΑΓΆΠΗ.

Αγρίνιο: Θρησκευτική Πανήγυρις στον Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr