ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: «Δεν γνώριζε, δεν ρώταγε τουλάχιστον;…»

Τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: «Δεν γνώριζε, δεν ρώταγε τουλάχιστον;…»

Τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: «Δεν γνώριζε, δεν ρώταγε τουλάχιστον;…»

Την Παρασκευή, κατά την διάρκεια επίσκεψης του κ.Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας, η Υπουργός κ. Κεραμέως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι μεριμνά ώστε τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς,νομίζοντας  ότι της παρέδωσε η κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου με τις φωτοτυπίες και τα χιλιάδες κενά στα σχολεία…

Την ενημερώνουμε λοιπόν ότι και φέτος-όπως και τα τελευταία χρόνια-τα βιβλία είναι ήδη από τον Ιούνιο στα σχολεία τους– και για την επόμενη σχολική χρονιά έχουν ήδη προβλεφθεί στον Κρατικό προϋπολογισμό 2019 πιστώσεις 550.000.0000 ευρώ για 37.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Επίσης οι υποψήφιοι αναπληρωτές έχουνήδη καταθέσει και ολοκληρώσει τις αιτήσεις τους στον ΟΠΣΔ. Παράλληλα τρέχουν και οι προσλήψεις 4.500 μονίμων διορισμών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής που προκηρύχτηκαν και οργανώθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 

Καιρός – Αντίνοος: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

  1. Λέτε μπαρουφιες… Στο μάθημα των θρησκευτικών σε Γυμνάσια και Λύκεια διανέμονται ακόμη φάκελοι μαθημάτων κι οχι κανονικά βιβλία εξ αιτίας της εμμονής της προηγούμενης κυβέρνησης να υποβαθμίσει το συγκεκριμένο μάθημα. Έτσι άφησε τα παιδιά ξαι τους εκπαιδευτικούς έναν χρόνο χωρίς καθόλου βιβλία και ποτέ δεν ολοκλήρωσε τη συγγραφή καλύτερου από το προηγούμενο συγγράμματος. Επρόκειτο για μια άκρως φασιστική συμπεριφορά δεδομένου ότι το ΣΤΕ έκρινε αντισυνταγματική τη διαμονή αυτών των φακέλων. Αφηστε λοιπόν ότι τα έκανε μια χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ στην παιδεία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.