ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜετά την γέφυρα της Αβόρανης σειρά πήρε η γέφυρα του Αχελώου (ΦΩΤΟ)

Μετά την γέφυρα της Αβόρανης σειρά πήρε η γέφυρα του Αχελώου (ΦΩΤΟ)

Μετά την γέφυρα της Αβόρανης σειρά πήρε η γέφυρα του Αχελώου (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στη γέφυρα του Αχελώου πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομάτης και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αγρινίου Δημήτρης Τζιώλης, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του δήμου.

Η αυτοψία στη συγκεκριμένη γέφυρα η οποία συνδέει το Αγρίνιο με την περιοχή της Στράτου, αφορούσε στα προβλήματα που παρατηρούνται κάθε φορά που βρέχει σε πολλά σημεία της, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος στα κρίσιμα σημεία, ενώ εντοπίστηκαν αρκετά προβλήματα στο οδόστρωμα λόγω παλαιότητας.

Το επόμενο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει εργολαβία για την αποκατάσταση των προβλημάτων και ασφαλτόστρωσης της γέφυρας.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τα θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο του νομού, αφού ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει δώσει εντολή να καταγραφούν τα προβλήματα και να προχωρήσουν άμεσα σε λύσεις.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Χωρίς το νέο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

  1. Καλό θα ήταν σαν επαγγελματίας οδηγός που είμαι και περνάω αρκετά συχνά χρόνια τώρα εκτός από την ασφαλτόστρωση καλό θα ήταν να μπει και φωτισμός στην Γέφυρα γιατί τις ημέρες που βρέχει και ειδικά της νυχτερινές ώρες είναι πολύ δύσκολη η ορατότητα…..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.