Την ερχόμενη εβδομάδα οι εργασίες αποκατάστασης στην γέφυρα της Αβόρανης

Η καταστροφή του στηθαίου στην γέφυρα της Αβόρανης, ακούγεται ότι έγινε επειδή δύο οδηγοί αποφάσισαν να διασχίσουν ταυτόχρονα το δρόμο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι δύο οδηγοί λογομάχησαν για το ποιος θα κάνει πίσω και τελικά ο πιο θερμόαιμος αποφάσισε να την διασχίσει. Ο έτερος οδηγός προσπάθησε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στο στηθαίο. Αληθές ή όχι, είναι άπειρες οι φορές που οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί ζητούν την αποκατάσταση των προβλημάτων της γέφυρας.

Η διάβρωση που έχει υποστεί στην κοίτη του ποταμού, αλλά και η αποκόλληση λίθων από τις βάσεις των βάθρων, είναι μερικά από τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, έχει δώσει εντολή για άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση. Λόγω του κατεπείγοντος του θέματος ζητήθηκε να υπάρξει εργολαβία ώστε να ακολουθήσουν άμεσα οι εργασίες, ίσως και στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας.

Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομάτης αλλά και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος, με τις τεχνικές υπηρεσίες Περιφέρειας και Δήμου, έχουν πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων ώστε το συντομότερο δυνατό να δοθεί λύση.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Έντονες αντιδράσεις και σε τοπικό επίπεδο για την αφίσα του ΚΙΝΑΛ