ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΤιμήθηκε η Αγία Άννα, από τους Ναυπάκτιους της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Τιμήθηκε η Αγία Άννα, από τους Ναυπάκτιους της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Τιμήθηκε η Αγία Άννα, από τους Ναυπάκτιους της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, εορτάστηκε με λαμπρότητα, στον ιερό Ναό του Συνδέσμου «Άγιος Χαράλαμπος», η εορτή της της Αγίας Άννης (σύλληψη). Την παραμονή τελέστηκε εσπερινός μετά αρτοκλασία και έδωσε την ευχέρεια να προσκυνήσουν οι πιστοί που την  κυριώνυμη ημέρα εργάζονταν.

Τη Δευτέρα τελέστηκε θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας, στην οποία ιερούργησε ο Πρωτοπρεσβύτερος, π.Δημήτριος Σαββόπουλος, που κήρυξε και τον θείο λόγο. Ιεροψάλτες,   όπως πάντα, ο πρωτοψάλτης Παντελής Γεωργαλής, ο Επίτιμος Πρόεδρος Φίλιππος Κονίδας πλαισιωμένοι από τους Τάκη Χαραλαμπόπουλος και Κώστα Αντωνάτο.

Ξεπέρασε τις προβλέψεις η προσέλευση των πιστών και ειδικά των περιοίκων. Παρόντες και οι τ. πρόεδροι του Συνδέσμου, Κώσταε και Φίλιππος Κονίδας καθώς και ο Ηλίας Δημητρόπουλος. Επίσης παραβρέθηκαν και οι Ανδρέας Μιχαλόπουλος,  Δ. Βαγενάς και Κώστας Μακρυπόδης από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Νίκος Ζωγράφος εξέφρασε τις ευχές στις εορτάζουσες, ευχαρίστησε όλους και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση για την Πίτα του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2020 στο Ξενοδοχείο ‘’ΑΣΤΗΡ’’ Πάτρας.

nafpaktianews.gr

Τρεις συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr