Σε θετικό κλίμα και ομοφωνία η ετήσια Γενική Συνέλευση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός δράσης για τα επόμενα χρόνια και τα νέα επενδυτικά σχέδια που δρομολογεί η Ένωση Αγρινίου

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε αναλυτικά απ’ τον πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, τον διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή και στελέχη της Ένωσης ο προγραμματισμός δράσης του Συνεταιρισμού για το επόμενο διάστημα, ενώ εκτενής αναφορά έγινε τόσο στην καλή πορεία της ΑΜΦΙΓΑΛ και του εργοστασίου ζωοτροφών, όσο και στον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου επεξεργασίας ελιών του Συνεταιρισμού.

Ο πρόεδρος κ. Κουτσουπιάς προχώρησε, μάλιστα, σε αναλυτική περιγραφή των νέων μεγάλων επενδυτικών σχεδίων που ήδη έχει δρομολογήσει ο Συνεταιρισμός, για τα οποία θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις. Ενημέρωση υπήρξε και για το ΟΣΔΕ, με τον κ. Κουτσουπιά να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «αποτελεί εξαιρετικά μεγάλη τιμή για την Ένωση το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά είχαμε την καθολική αποδοχή των παραγωγών, που, παρά το ότι φέτος υπήρχαν πολλές πύλες εισόδου, απέδειξαν ότι εμπιστεύονται την Ένωση. Αυτή την εμπιστοσύνη, ξέρουν ότι θα την ανταποδώσουμε…».

Παράλληλα, έγινε ο έως τώρα απολογισμός, ενώ κατετέθησαν αναλυτικά οικονομικά μεγέθη για το σύνολο των δραστηριοτήτων. Τόσο ο απολογισμός-ισολογισμός όσο και το πρόγραμμα δράσης, για την ανάπτυξη της Συνεταιριστικής  Οργάνωσης, όπως και ο προϋπολογισμός για το τρέχον οικονομικό έτος, εγκρίθηκαν ομόφωνα απ’ το Σώμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοθυμία που επέδειξε η Γενική Συνέλευση σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες της συνέλευσης, προκάλεσε τα θετικά σχόλια του προεδρείου, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή παραφωνία.

e-ea.gr

sineleusi4

koutsoypias1

sineleusi2

sineleusi3

Συγχαρητήρια Καραπάνου στο «Μεσολόγγι 2008»