Θέρμο: Πέντε νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Σπ. Κωνσταντάρας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» με επικεφαλής το Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα , ανακοινώνει σήμερα  πέντε  νέους υποψηφίους που θα δώσουν την μάχη της ανανέωσης , της συνέχειας  και της προσφοράς στην αυτοδιοίκηση και  αποτελούν εγγύηση ότι  με ενότητα ,  σύμπνοια και αποφασιστικότητα, θα πετύχουν την αξιοποίηση και την ανάδειξη του μεγαλείου  του Δήμου Θέρμου  γιατί το αξίζει!

mitromara-stavropoulouΝεκταρία Μητρομάρα – Σταυροπούλου  του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε το 1982 στο Θέρμο, όπου μεγάλωσε  και κατοικεί. Τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο στο Θέρμο. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Σταυρόπουλο και έχουν δυο παιδιά. Έχει αποφοιτήσει από  Δημόσιο ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων .  Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της διοργάνωσης  γάμων & βαπτίσεων και συμμετέχει ενεργά στην επιχείρηση «Αιτωλική Γη».  Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για πρώτη φορά.

galatsidaΑθανασία Γαλατσίδα – Μηζύθρα του Ιωάννη . Γεννήθηκε  στην Άνω Μακρυνού. Τελείωσε το Γυμνάσιο και Λύκειο Γαβαλούς . Είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα Μηζύθρα  και έχουν τέσσερα παιδιά .  Διατηρεί κατάστημα  στην Τοπική Κοινότητα Σιταραλώνων .  Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για πρώτη φορά.

raptiΑγλαΐα Ράπτη – Κοντογιάννη του Χρήστου :  Γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλ/νιας και κατοικεί στο Λευκό . Τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο στο Θέρμο . Είναι παντρεμένη με το Γεώργιο Ράπτη και έχουν τέσσερα παιδιά . Εργάζεται ως αγρότισσα και  ιδιωτική υπάλληλος.

polinikiΠολυνίκη (Νίκη) Σακκούλη – Τσούμου του Θεοφάνη : Γεννήθηκε στον Αβαρίκο όπου και κατοικεί . Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Σακκούλη ,  έχουν  δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

papathanasopoulosΚωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος του Νικολάου : Γεννήθηκε στο Θέρμο όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Θέρμου. Εργάζεται ως δασικός υπάλληλος  στο Δασονομείο Θέρμου. Είναι Πρόεδρος στην Δημοτική Κοινότητα Θέρμου.

Αλλαγή ώρας 2019: Πότε… έρχεται και πότε καταργείται οριστικά