Θέρμο – Θ. Κασόλας: «Οι αγώνες για τον τόπο μας δεν σταματούν με τα αυτόφωρα»

Οι αγώνες για τον τόπο μας δεν σταματούν με τα αυτόφωρα

Στις 07/03/2019 ήμουν κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου, μετά από έγκληση του κ. Κωνσταντάρα για δελτίο τύπου που η Παράταξή μας εξέδωσε στα πλαίσια της επιβεβλημένης ενημέρωσης των συμπολιτών μας για τοπικά ζητήματα μείζονος σπουδαιότητος, και ενώ είχε προηγηθεί αυτόφωρη διαδικασία.

Κατόπιν σχετικής ενστάσεως της υπερασπίσεώς μου,  το Δικαστήριο αποφάσισε πως στην περίπτωσή μου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο προδικασία και, κάνοντας δεκτή την ένσταση, έκρινε απαράδεκτη την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την περιπέτεια που «απόλαυσα» μαζί με την οικογένειά μου εξ αιτίας του κ. Κωνσταντάρα,  λίγους μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου. Διαβεβαιώνω όλους τους φίλους, συνεργάτες και συμπολίτες μου ότι θα εξακολουθήσω με εντιμότητα & αγωνιστικότητα να δίνω την μάχη σε οποιαδήποτε πεδίο επιλέξει εκείνος, πολιτικό ή ακόμη και δικαστικό. Για εμένα και τους συνεργάτες μου, η άσκηση των  νομίμων δικαιωμάτων αλλά και υποχρεώσεών μας ως δημοτική Παράταξη, και η συνακόλουθη υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας είναι κατ’ εξοχήν ζήτημα Τιμής και συνειδητής επιλογής, με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

Θεόδωρος Κασόλας

Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Δήμου Θέρμου

Κατούνα: Ακόμα να εμφανιστεί ο τυχερός που έπιασε το πεντάρι στο Τζόκερ (VIDEO)