Θέλει κατοχή

Την αυτοσυγκέντρωση των παικτών του, ιδιαίτερα στην άμυνα, ζητά ο Μάκης Χάβος για το αυριανό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και παράλληλα δουλεύει τον Παναιτωλικό ώστε να μπορέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, ακόμα κι αν δεν το καταφέρνει κοντά τα καρέ  των «πρασίνων».

Στην προπόνηση της Τρίτης ο τεχνικός των κυανοκίτρινων δούλεψε πολλές ασκήσεις τακτικής στο τομέα αυτό, που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας. Επίσης θέλησε να δουλέψει την  αρμονική λειτουργία της αμυντικής γραμμής, καθώς επιστρέφει ο Κέβιν, αλλά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αλλάζει με τον Κούσα στη θέση του τιμωρημένου Μαλεζά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε πάλι  ο Μορένο χωρίς  να έχει γίνει γνωστό ποια είναι η πορεία του προβλήματός του. Επίσης ξεχωριστό πρόγραμμα έκανε ο Μύγας, όπως και ο Θεοδωρίδης. Δεν προπονήθηκε ο Ρουμπουλάκου λόγω ίωσης, αλλά ο τελευταίος δεν προβληματίζει τον Χάβο, αφού ακόμα και στη Λιβαδειά τον είχε εκτός 18αδας παρά την απουσία του Κέβιν.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν κάποια προβλήματα και ο  Ατζαγκούν δεν θα παίξει με τον Παναιτωλικό, όπως και ο Πράνιτς που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους στην πατρίδα του. Όμως την χθες προέκυψε κι άλλο πρόβλημα, ο Σπυρόπουλος, καθώς ο δεξιός ακραίος αμυντικός  υπέστη θλάση. Ο Γιάννης Αναστασίου θα κάνει προπόνηση σήμερα στις 13:30 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr