ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleThe Voice: Ο Ναυπάκτιος Γ. Σωτηρόπουλος συγκίνησε με τον “αετό” και “πέταξε” στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

The Voice: Ο Ναυπάκτιος Γ. Σωτηρόπουλος συγκίνησε με τον “αετό” και “πέταξε” στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

The Voice: Ο Ναυπάκτιος Γ. Σωτηρόπουλος συγκίνησε με τον “αετό” και “πέταξε” στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Με ένα πασίγνωστο, αγαπημένο, Ρουμελιώτικο παραδοσιακό τραγούδι, ο Ναυπάκτιος Γιάννης Σωτηρόπουλος με καταγωγή από την Κλεπά τής Ορεινής Ναυπακτίας κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές του «The Voice» και να περάσει με πολύ καλές κριτικές στην ομάδα, της Έλενας Παπαρίζου.

Η οικογένεια τού Γιάννη ζει στη Λιβαδειά όπως και πολλοί Κλεπαΐτες ,αλλά η οικογένειά του και ο ίδιος είναι τακτικοί επισκέπτες της Κλεπάς .

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και βαθιά επηρεασμένος από την πλούσια παράδοση της περιοχής μας, (από την Κλεπά κατάγονται πολλοί παλαιοί  αλλά και νέοι μουσικοί και τραγουδιστές) επέλεξε να τραγουδήσει… «Ένας αητός» και να κάνει αμέσως τη διαφορά.

Η Έλενα Παπαρίζου αρχικά, ο Κωστής Μαραβέγιας στη συνέχεια και ακολούθως ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν την καρέκλα τους και επικρότησαν την επιλογή του.

Ο ταλαντούχος Γιάννης τα κατάφερε και περνάει στην ομάδα τελικά της Έλενας Παπαρίζου, η οποία εμφανώς συγκινημένη από την επιλογή να τραγουδήσει ένα ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, τον έπεισε να την επιλέξει

Κατάφερε να συγκινήσει την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια που θυμήθηκε στιγμές οικογενειακού γλεντιού από το Αγρίνιο οπού μεγάλωσε.

Δείτε το 1ο βίντεο ΕΔΩ 

Δείτο το 2ο βίντεο ΕΔΩ 

Δείτε το 3ο βίντεο ΕΔΩ

e-nafpaktia.gr

sotioropoulos2

sotiropoulos1

sotiropoulos4

sotiropoulos3

Κατερίνα Γερονικολού: «Εγώ όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι άνευ όρων» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr