Θανάσης Παπαθανάσης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»: «Είμαι υπηρέτης των πολιτών» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ

Την αισιοδοξία του για εκλογική νίκη και αυτοδυναμία της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας, συνδικαλιστής φαρμακοποιός, αναφέρθηκε στο προφίλ της υποψηφιότητάς του καθώς και στις άμεσες προτεραιότητες της ΝΔ για το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθούν βασικά σημεία της συνέντευξής του:

21 χρόνια αγωνίζομαι με συνέπεια και συνέχεια. Θέλω η εμπειρία μου να μετουσιωθεί σε πράξη στην Αιτωλοακαρνανία. Ο νομός μας βρίσκεται σε τέλμα. Τα ποσοστά ανεργίας σε γυναίκες και νέους αγγίζουν το 71% με βάση έρευνες. Θεωρώ σίγουρη την αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές. Η κοινωνία στις ευρωεκλογές τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική με τον κ. Τσίπρα έχασε την αξιοπιστία της. Ο νομός βρίσκεται τραγικά πίσω σε ανάπτυξη. Δεν έχουμε σύνδεση του Αγρινίου και του Πλατυγιαλίου με την Ιόνια Οδό. Χρειάζεται αξιοποίηση του ορεινού μας όγκου. Σειρά παρεμβάσεων σε υγεία και παιδεία και ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού του νομού μας.

Σε ότι με αφορά είμαι προσηλωμένος σε αυτόν τον τόπο. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είμαι υπηρέτης των πολιτών.