ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘα μας πάρει και θα μας σηκώσει ο “Αντίνοος”! Νέα κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει ο “Αντίνοος”! Νέα κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει ο “Αντίνοος”! Νέα κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Αντίνοος ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να “χτυπήσει” τη χώρα μέχρι και την Τετάρτη, 17.07.2019. Ακραία καιρικά φαινόμενα για την εποχή με καταιγίδες και ισχυρές βροχές. Πού περιμένουμε τα “χτυπήματα”.

Αντίνοος. Έτσι ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες και οι μετεωρολόγοι… προειδοποιούν!

Πού θα «χτυπήσει» ο Αντίνοος

Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος».

Ο «Αντίνοoς», όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους. Αντίνοος

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι η Τρίτη 16/07.

Λόγω των μετακινήσεων εκδρομέων, παρουσιάζεται στο χάρτη που ακολουθεί τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 14/07, όταν θα χτυπήσει ο Αντίνοος, σύμφωνα με τη νέα υπηρεσία του meteo, roads.

Αντίνοος

meteo.gr

Στους πληγείσες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας βρέθηκε νωρίς το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr